duminică, 28 octombrie 2018

16 octombrie - Ziua Mondiala a Alimentatiei


Suntem aproape de limitele consumului caloric mediu recomandat de Organizația Mondială a Sănătății, dar avem un consum prea mare de pâine și prea mic de pește, iaurt, fructe și legume. Aceasta este, potrivit Lector Dr. Lygia Alexandrescu, Președintele Societății Române de Educație Nutrițională, concluzia conferinței cu tema “100 de ani de Alimentație Tradițională”, care a avut loc în aceste zile, la București și a reunit specialiști din domeniul nutriției, cu ocazia Zilei Mondiale a Alimentației, care se sărbătorește, în fiecare an, pe 16 octombrie.
   Pentru ca avem nevoie de educatie nutritionala timpurie, care să ajute unui stil de alimentație și, în general de viață echilibrat, am dat ca tema elevilor mei de clasa a V-a sa realizeze Orarul alimentatiei lor pentru o zi. Iata rezultatele:
            
               Corsetti Roberta                                                                           








  







     

                                          Raducanu Denisa

Un comentariu:

  1. Tipster Mount TIPSTER MT GELANDAR GOLD STRIKE TIPS
    Tipster ti89 titanium calculators Mount TIPSTER MT GELANDAR GOLD STRIKE titanium body armor TIPS. Tipster Mount TIPSTER MT GELANDAR GOLD nano titanium by babyliss pro STRIKE TIPS. Tipster Mount TIPSTER MT GELANDAR GOLD STRIKE TIPS. Tipster Mount TIPSTER MT microtouch titanium GELANDAR GOLD STRIKE TIPS. Tipster Mount TIPSTER titanium flash mica

    RăspundețiȘtergere